miercuri, 1 decembrie 2010

Vechea mea obsesie : Serena van der Woodsen - American beauty in winter styleA little raunchy, I know, but she still has it.
De fiecare data cand vad privirea visatoare a lui Blake Lively, cea care intuchipeaza personajul Serenei van der W, nu pot sa nu ma gandesc la campaniile Tommy Hilfiger pentru parfumul Tommy Girl and such, majoritatea centrate pe imaginea unei w.a.s.p. all American beauty stralucind pe fundalul unui stindard cu dungi si stelute (ok, au mai adaugat in cele din urma si cateva persoane de culoare in stilul United Colors of Benetton) . Healthy, fresh, teenager faces in pure white shirts and denim, (mostly) blonde hair shining in the sun, totul in culorile dominante ale drapelului -patriotismul a dat rezultate bune ca strategie de marketing, si figura frumoasei Serena se distinge parca din acest background, white upper class with a parteewish. Stilul ei este intr-adevar mai personalizat, the rock-bohemian edge o scoate din anonimatul classy of the Tommy girls...

11 comentarii:

Anonim spunea...

aw, serena, ce jachete minunate! si ciorapii aia in carouri sunt deliciosi

Hera Baroque spunea...

Da, I love her style ! Paleta de culori - totul ! (chiar si preferinta bine dozata pentru paiete, pentru cine cunoaste! :)

Excursie spunea...

deosebita din toate punctele de vedere;)

Amenajari interioare spunea...

superba...:X

Masaj erotic Bucuresti spunea...

imi place stilul ei...

Case de lemn spunea...

stilata, rafinata..like;)

Ceasuri spunea...

frumoasa....imi place ;)

Filmare nunta spunea...

poze frumoase :D

Masaj erotic spunea...

nice...se vede ca are stil

Afaceri spunea...

Imi place mult tipa :D

Cazare Moeciu spunea...

Este frumoasa si distinsa!

Trimiteți un comentariu