luni, 20 septembrie 2010

GIMME SOME : Harem pants



Nu stiu daca ati fost fane ale look-ului 'practicat' de MC Hammer in anii '80, dar iata ca acei celebri pantaloni au revenit sa sparga dominatia skinny jeans-ilor cu care ne-am obisnuit de cativa ani. A mon avis, acest gen de pantaloni merg cel mai bine purtati cu pantofi cu toc inalt si platforma, fiindca asa sunt cel mai bine pusi in valoare, si desigur se impaca doar cu o silueta subtire - not recommended for other types. Bineinteles, nu vor fi asociati cu nimic prea larg in partea de sus, ei raman centrul de interes al tinutei si nu au nevoie de 'competition'. Dupa cum toata lumea stie, la noi toate trendurile ajung ceva mai tarziu - cel putin cu un an - ei au aparut de ceva vreme in prezentarile Diane von Furstenberg, Ralph Lauren , Rick Owens sau Blumarine - dar iata ca in sfarsit pot fi zariti din ce in ce mai des prin urbea noastra mult iubita. So, do we harem ?

















Pot fi combinati si cu :












































8 comentarii:

Anonim spunea...

Thanks for the comment on my blog!

I love all the street style ones (leather jacket, cropped tee, etc.) but I think the ones with the huge drop crotch are just a little much.

Following you! :)

www.stylocrat.blogspot.com

Anonim spunea...

mie imi plac mult mai mult cei din stofa sau materiale mai rigide decat cei din tricot. dar arata intr-adevar bine cu tocuri :)

Vintage Mannequin spunea...

absolutely! :)

Manghiuc Ramona spunea...

Imi place blogul tau! Imi place faptul ca vrei sa arati adevarata fata a modei prin poze nu prin texte interminabile. Bafta in continuare si te astept si pe
http://republicoffashion-vanillablog.blogspot.com/

Masaj erotic spunea...

aoleo spui ca au facut pe ele si le atarna...

Pastile slabit spunea...

sunt innebunita dupa genul asta de pantaloni :X:X

Reparatii frigidere spunea...

imi plac mult de tot genul asta de pantaloni

Cazare pensiuni spunea...

Cum poate o femeie sa si exprime feminitatea purtand acesti pantaloni?

Trimiteți un comentariu